Gestió de Catering

T'oferim la possibilitat de montar el catering els vostres events. Els nostres caterings són d'alta qualitat amb productes de proximitat i en àmplia gama de preus.
Nosaltres ens encarreguem de tot perquè tu no hagis d'estar pendent d'aquests detalls i et puguis dedicar als teus convidats

Casaments

El casament és una cel.lebració única que ha de ser especial i que l'entorn hi fa molt en l'èxit d'un casament. La nostra casa està especialment equipada per aquest tipus d'events i el seu entorn tan especial la fan el lloc ideal per el vostre moment més important.

Reunions Empresa

La situació de la casa la fan ideal per les convencions d'empresa. A una hora de Barcelona, però en mig de la natura fa que la casa sigui un lloc perfecte per desplaçar-se fins aquí i desconectar del dia a dia. El silenci i la tranquilitat que hi regna fan especialment idoni per concentrar-se en moments de feina i relaxar-se en moments de descans. Disposem de tot el necessari per a reunions d'empresa com wifi a tota la casa o sales de reunions.

Productes Km0

Voleu comprar els millors productes de la zona al millor preu? Nosaltres us informarem de quins són els productes de la temporada i si voleu us els comprem o us els fem arribar a casa vostra.

Reserves restaurants

Vols que et gestionem la reserva de restaurants de la zona? Cap problema! Nosaltres et trobarem la millor taula.

Menjar preparat

Si vols et podem deixar el menjar preparat per quan arribis o per a qualsevol àpat que necessecitis.
Demana'ns la nostra carta.